Suomen suosituin ilmalämpöpumppu

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu Panasonic CE9PKE on varma valinta pieniin ja keskikokoisiin koteihin, ja se sopii mainiosti myös kerrostaloasuntojen jäähdyttäjäksi. Sen energialuokka on A.

CE9PKE-ilmalämpöpumppu on tyylikäs, hiljainen ja helppokäyttöinen, eikä se säiky kovaakaan talvea. Aidot Panasonic Nordic -ilmalämpöpumput on tehty toimimaan luotettavasti pohjoisissa olosuhteissa. Tällä Panasonic-ilmalämpöpumpulla onneljän vuoden täystakuu.

TEHOKAS

Täysin uudistunut Panasonic Nordic -mallisto tarjoaa entistäkin paremman hyötysuhteen ja käyttömukavuuden. Edut huomaat
asumismukavuudessa ja sähkölaskussasi. Maksimiteho 5,1 kW.

LUOTETTAVA

Olemme lämmittäneet suomalaisia koteja jo parin vuosikymmenen ajan. Panasonicin laadusta kertoo myös 4 vuoden takuu. Panasonic on pohjolan eniten myyty ilmalämpöpumppumallisto.

TALVENKESTÄVÄ

Vakiona sisäänrakennettu kompressorilämmitin ja sulanapitokaapeli. Todellinen talvi-malli, joka tuottaa lämpöä vielä -25°C pakkasesta.

MUKAVA

Takkatoiminnossa sisäyksikön lempeä puhallus levittää tulisijan tuottaman lämmön kaikkialle asuntoon. Sisäyksikön ilmanohjaimen siipi on suunniteltu ohjaamaan puhallus eli ilmavirta pitkälle katonsuuntaisesti. Näin saavutetaan lähes vedoton jäähdytys. Tarkan säädön ansiosta vältytään turhia kuluja aiheuttavalta ylilämmitykseltä ja -jäähdytykseltä. Kun sisäilma on kuivaa ja raikasta, asumismukavuus pysyy kesähelteilläkin kunnossa varsin vähäisellä jäähdytyksellä.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Helppokäyttöinen kaukosäädin sisältää ajastustoiminnon. Ilmalämpöpumpussa on automaattikäynnistys sähkökatkon jälkeen. Voidaan ohjata myös matkapuhelinsovellus AirPatrolilla tai verkon kautta toimivalla IntesisHomella (lisävarusteita).


Tarkemmat tekniset tuotetiedot Kaukomarkkinat Oy:n sivuilta täältä!