Ilmalämpöpumppujen lippulaivat


Panasonicin HE-ilmalämpöpumput ovat vuoden 2014 -mallistomme monipuolisimpia, ja ne tarjoavat kotiisi ja vapaa-ajan asuntoosi täydellistä käyttömukavuutta. Niissä on muun muassa ylläpitolämpö, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Saat siis enemmän tehoa entistä paremmalla hyötysuhteella.

HE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 80–140 m2 ja 90–160 m2 asuntoihin. Tyylikkäät ja hiljaiset laitteet eivät säiky kovaakaan talvea.

Molempien ilmalämpöpumppujen hyötysuhde on erinomainen, ja energialuokka A++. HE12-mallin lämmitysteho on yksi markkinoiden suurimmista, peräti 7,75 kW.

Ilmalämpöpumpuissa on liitäntämahdollisuus KNX-väyläsovittimelle. Se mahdollistaa tietoliikenteen ja laitteiden liittämisen ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin ja -laitteisiin. Saatavana on myös 42 ohjelman viikkoajastin. Tällä Panasonic-ilmalämpöpumpulla on neljän vuoden täystakuu.

Mukava

Takkatoiminnossa sisäyksikkö levittää tulisijan tuottaman lämmön kaikkialle asuntoon. Jäähdytysteho SEER 9.1 on markkinoiden huippua. Tarkan säädön ansiosta vältytään turhia kuluja aiheuttavalta ylilämmitykseltä ja -jäähdytykseltä. Kun sisäilma on kuivaa ja raikasta, asumismukavuus pysyy kesähelteilläkin kunnossa varsin vähäisellä jäähdytyksellä. Kuivempi sisäilma vähentää myös hometta ja pieneliötä huoneilmasta jopa 99 %. Sisäyksikkö on tehokas mutta kuiskaavan hiljainen, ja sen äänentaso on vain 23 dB. Ulkoyksikön äänentaso on sekin ainoastaan 46 dB, joten se voidaan hyvin sijoittaa esimerkiksi kerrostalon parvekkeelle.

Säästeliäs

Econavi-järjestelmä säätelee lämmitystä ja jäähdytystä auringonvalon mukaan, ja +8 tai +10 asteen ylläpitolämpö säästää energiaa mökillä, autotallissa ja varastossa.

Talvenkestävä

Vakiona sisäänrakennettu kompressorilämmitin ja sulanapitokaapeli. Todellinen talvimalli, joka tuottaa lämpöä jopa -30°C pakkasesta. Maksimiteho 7,75 kW.

Valitse sopiva ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen hyötysuhdetta on perinteisesti mitattu kansainvälisellä COP-yksiköllä. Siitä on nyt kehitetty koko vuoden hyötyä kuvaava SCOP-vertailuarvo, joka ottaa huomioon hyötysuhteen kausivaihtelun. Panasonicin kaikki mallit täyttävät kirkkaasti myös uudet, tiukemmat vaatimukset. Kun valitset ilmalämpöpumpun Panasonic Nordic -mallistosta, voit keskittyä nauttimaan tasaisen lämpimästä sisäilmasta.

Tarkemmat tekniset tuotetiedot Kaukomarkkinat Oy:n sivuilta täältä!