KESTÄVÄÄ LÄMPÖÄ JA YLLÄPITOLÄMPÖÄ

Panasonicin NE-ilmalämpöpumpuissa yhdistyy sisäilmaa puhdistava nanoteknologia ja vapaaajan asunnoissa tärkeä ylläpitolämpö. NE-malleissa on myös älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Muotoilultaan uudistunut sisäyksikkö on tyylikäs ja kierrättää sisäilmantehokkaasti ja tasaisesti.

Panasonicin NE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 25–120 m2 ja 45–140 m2 asuntoihin. Tyylikkäät ja hiljaiset laitteet eivät säiky kovaakaan talvea. Ilmalämpöpumpuissa on liitäntämahdollisuus KNX-väyläsovittimelle. Se mahdollistaa tietoliikenteen ja laitteiden liittämisen ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin ja -laitteisiin. Saatavana on myös 42 ohjelman viikkoajastin. Voit ohjata ilmalämpö pumppua myös matkapuhelimella tai internetin kautta. Energialuokka on A+.

Jäähdytys

Jäähdytysteho SEER 8,6 A+++ varmistaa jäähdytystehon riittävyyden. Tarkan lämpötilasäädön ansiosta vältytään turhia kuluja aiheuttavalta ylijäähdytykseltä. Kun sisäilma on kuivaa ja raikasta, asumismukavuus pysyy kesähelteilläkin kunnossa varsin
vähäisellä jäähdytyksellä. Kuivempi sisäilma vähentää myös hometta ja pieneliötä huoneilmasta jopa 99 %.

Sisäyksikön ilmanohjaimen siipi on suunniteltu ohjaamaan puhallus eli ilmavirta pitkälle katonsuuntaisesti. Näin saavutetaan lähes vedoton jäähdytys.

Tehokas

Täysin uudistunut Panasonic Nordic -mallisto tarjoaa entistäkin paremman hyötysuhteen ja käyttömukavuuden. Edut huomaat asumismukavuudessa ja sähkölaskussasi. Maksimiteho 6,7 kW.

Valmistettu Pohjolan oloihin

Vakiona kompressorilämmitin ja sulanapitokaapeli. Todellinen talvimalli, joka tuottaa lämpöä vielä -30°C pakkasesta (testattu
Ruotsin valtiollisessa tutkimuskeskus SP:ssä).

Mukava

Takkatoiminnossa sisäyksikkö levittää tulisijan tuottaman lämmön kaikkialle asuntoon. Hiljainen käyntiääni lisää sekin mukavuutta. Econavi-toiminto huolehtii, että lämpötila pysyy haluttuna niin auringonpaisteessa kuin pilvisellä säälläkin. Nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentää huoneilmasta ja pinnoilta bakteereita, hometta ja muita mikro-organismeja.

Säästeliäs

+8 tai +10 asteen ylläpitolämpö säästää energiaa mökillä, autotallissa ja varastossa. Panasonicin kehittämä ylläpitotoiminto estää jäätymisen.

Ohjaa kännykällä lämpöpumppun toimintaa

Panasonicin ilmalämpöpumppuja voi etäohjata helposti valikoimamme AirPatrol-ilmalämpöpumppuohjaimella.

Tarkemmat tekniset tuotetiedot Kaukomarkkinat Oy:n sivuilta täältä!