Luksusluokan ilmalämpöpumput

Panasonicin VE-ilmalämpöpumput ovat mallistomme tehokkaimpia ja ne tarjoavat kaikki ominaisuudet joita voit kotiisi toivoa. Niissä on mm. ylläpitolämpö, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Ainutlaatuinen jatkuvatoiminen ilmalämpöpumppu ei pysähdy sulatuksen ajaksi, joten ilmankierto ja lämpötila pysyvät tasaisina.Energialuokka A+++.

Panasonicin VE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 120–160 m2 ja 140–200 m2 asuntoihin.

Ilmalämpöpumpussa liitäntämahdollisuus KNX-väyläsovittimelle , mikä mahdollistaa tietoliikenteen ja liitännän ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin ja -laitteisiin. Saatavana myös 42 ohjelman viikko ajastin.

Tällä Panasonic-ilmalämpöpumpulla on neljän vuoden täystakuu.

Talvenkestävä

Todellinen talvimalli, joka tuottaa lämpöä jopa -30°C pakkasesta. VE-malli tuottaa 3,37 kW vielä -25°C pakkasella (SP-testilaboratorio,Ruotsi, 08/2012).

Mukava

Econavi-toiminto huolehtii, että lämpötila pysyy haluttuna niin auringonpaisteessa kuin pilvisellä säälläkin. Nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentää huoneilmasta ja pinnoilta bakteereita,hometta ja muita mikroorganismeja.Tasalämpöinen

Laitteen lämpöakku varastoi sulatukseen tarvittavan energian, jolloin puhallus sisätilaan jatkuu tasaisena myös ulkoyksikönsulatuksen aikana.Tehokas

Täysin uudistunut Panasonic Nordic -mallisto tarjoaa huippuluokan hyötysuhteen ja käyttömukavuuden. Edut huomaat asuinmukavuudessa ja sähkölaskussasi. Avautuva sisäyksikkö tehostaa ilmanvirtausta ja mahdollistaa suuren tilan  lämmittämisen.Maksimiteho 8,4 kW.

Valitse sopiva ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen hyötysuhdetta on perinteisesti mitattu kansainvälisellä COP-yksiköllä. Siitä on nyt kehitetty koko vuoden hyötyä kuvaava SCOP-vertailuarvo, joka ottaa huomioon hyötysuhteen kausivaihtelun. Panasonicin kaikki mallit täyttävät kirkkaasti myös uudet, tiukemmat vaatimukset. Kun valitset ilmalämpöpumpun Panasonic Nordic  -mallistosta, voit keskittyä nauttimaan tasaisenlämpimästä sisäilmasta.

Tarkemmat tekniset tuotetiedot Kaukomarkkinat Oy:n sivuilta täältä!